Ekipnemu uspehu skakalk bili priča tudi številni Prleki

Društvo za medgeneracijsko povezovanje, šport, kulturo in turizem Kameščonci SP, pod sekcijo "Formula" se je že peto leto odpravilo na Ljubno ob Savinji na ženske smučarske skoke. Odpravilo se jih je 58 ob 8. uri izpred gasilskega doma na Spodnjem Kamenščaku.

nedelja, 10. februar 2019 ob 15:58

Ljutomerski Valentinov koncert razprodan

Šic bar caffe, organizator Valentinovega koncerta v Ljutomeru, na katerem bosta nastopila Petar Grašo in Danijela s ponosom sporoča, da je koncert razprodan, obenem pa se vsem že v naprej zahvaljuje za nakup vstopnice. Koncert bo v soboto, 16. februarja v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru.

nedelja, 10. februar 2019 ob 13:15

V Veržeju proslavo ob kulturnem prazniku posvetili Bojanu Ferencu

Tudi v Veržeju so letos pripravili proslavo ob slovenskem kulturnem prazniku, vendar tokrat s počastitvijo nedavno preminulega Bojana Ferenca, ki je v ljubiteljski kulturi v občini Veržej in širše pustil velik pečat.

nedelja, 10. februar 2019 ob 10:141

Poezija, proza, strip, glasba...

Ob slovenskem kulturnem prazniku sta Kulturno umetniško društvo (KUD) Bunker in Zavod za kulturo, promocijo in turizem Kultprotur Gornja Radgona v domačem muzeju "Špital" pripravila nadvse zanimiv dogodek, kjer so vsi izmed številnih obiskovalcev od blizu in daleč, našli nekaj zase. Šlo je za 3. Knjižni sejem, kjer so na svoje prišli vsi, ki jim je pri srcu literatura, glasba, stripi in še kaj, kar sodi zraven.

nedelja, 10. februar 2019 ob 09:27

Derbi 14. kroga v 3. DOL pripadel Radenčanom

V Veliki športni dvorani Radenci je v 14. krogu 3. državne odbojkarske lige, moški vzhod, bil 9. februarja zvečer odigran odbojkarski derbi med vodilno ekipo na lestvici OK Radenci ter njihovimi zasledovalci, OK TAB Mežica na drugem mestu. Vrstni red se tudi po tem krogu ni spremenil, kajti Radenčani so gladko zmagali s 3:0 (25:19;25:21;25:10), Mežičani pa ostajajo na lestvici drugi.

nedelja, 10. februar 2019 ob 09:14

Turnir 2. kroga repasaža male odbojke Radenčanom

Na Koroškem, v Mislinji, je 9. februarja potekal turnir 2. kroga repasaža v mali odbojki, ki so se ga udeležili tudi Radenčani ter »iztržili« popoln izkupiček. Zmagali so v obeh tekmah ter se tako uvrstili med šestnajsterico najboljših ekip v mali odbojki v državi.

nedelja, 10. februar 2019 ob 09:06

Odigrana prva pripravljalna tekma

Nogometaši ŠNK Radgona, ki jih pomladi čaka izjemno težko delo, da bi se morebiti obdržali med tretjeligaši, so odigrali prvo tekmo v letu 2019. Po napornih vsakodnevnih treningih, ki trajajo že dva tedna, je trener Jože Sečkar, na domačem igrišču TŠC Trate, svoje fante preizkusil na prvi pripravljali tekmi proti tretjeuvrščeni ekipa I. MNZ Murska Sobota, NK Kema Puconci.

nedelja, 10. februar 2019 ob 08:57

Otroci, sreča, šport (ali je treba začeti tako zgodaj?)

Nekaterih ljudi več niti ne poskušam razumeti. Nekoč sem jih. Poskušala sem razumeti njihova dejanja in jih opravičiti glede na njihovo vzgojo, mentaliteto, bivalne razmere. Ne delam več tega. Ne zmorem. Pustim stvari takšne, kot so. Enostavno se več ne ukvarjam s tem. Poskušam odgnati včasih zlohotne misli in vprašanja »Zakaj?« in živeti naprej.

nedelja, 10. februar 2019 ob 08:501

Ljutomerski policisti obravnavali kaznivo dejanje grožnje

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, katere so se končale samo z materialno škodo. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in štiri kršitve javnega reda.

nedelja, 10. februar 2019 ob 08:29

Ogenj popolnoma uničil prizidek

V soboto, 9. februarja, ob 19.04 je zagorelo v prizidku-drvarnici stanovanjske hiše v naselju Jamna, občina Sv. Jurij ob Ščavnici. Gasilci PGD Sveti Jurij ob Ščavnici in Stara Gora so požar pogasili, prezračili in pregledali stanovanjske prostore s termovizijsko kamero.Ogenj je prizidek v velikosti 30 kvadratnih metrov v celoti uničil.

sobota, 9. februar 2019 ob 22:33