V stanovanju našli mrtvo osebo

V nedeljo, 23. decembra, ob 18.38 so v Zagorcih, v občini Juršinci, gasilci PGD Ptuj omogočili vstop policistom v stanovanjski objekt, kjer so našli mrtvo osebo.

nedelja, 23. december 2018 ob 20:07

Ivan Zak v Ljutomeru pripravil Božični koncert

V soboto, 22. decembra, je Ivan Zak v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru pripravil Božični koncert za svoje oboževalce. Kot predskupina je nastopila skupina Zlata žila.Popularni hrvaški pevec je zapel vse svoje hite, katere je skupaj z njim prepevala tudi publika.

nedelja, 23. december 2018 ob 13:26

Na 5. novoletnem turnirju v badmintonu sodelovalo 35 tekmovalcev iz 8 klubov

Športna zveza Ljutomer je v sodelovanju z Badminton klubom Ljutomer (sekcija TVD Partizan Ljutomer) in Občino Ljutomer v soboto, 22. decembra, organizirala tradicionalni 5. novoletni turnir v badmintonu.

nedelja, 23. december 2018 ob 13:09

Vesele praznike in srečno 2019

Vesele božične praznike ter srečno, zdravo in uspehov polno novo leto 2019 vam želi celotna ekipa portala Prlekija-on.net.

nedelja, 23. december 2018 ob 12:04

Otroke ob zvokih Čukov obdaril dedek Mraz

V okviru prazničnega dogajanja v Murski Soboti je pretekle tri dni ob Drevoredu Martina Luthra potekal božični sejem s prazničnimi dobrotami, stojnicami s praznično ponudbo darilc, druženje, popoldanske otroške predstave in večerni koncerti.

nedelja, 23. december 2018 ob 12:04

S smehom in dobrodelno noto popestrili prehod v praznične dni

V soboto, 22. decembra, se je v organizaciji Lions in Leo kluba Ljutomer skoraj polna dvorana Doma kulture Ljutomer nasmejala šalam Tina Vodopivca, Roka Škrlepa in Aleša Novaka. Trije komiki so v Stand up komediji Rock'n'roll z dobrodelno noto popestrili prehod v praznične dni. Celotni izkupiček večera gre za družine v stiski na območju UE Ljutomer.

nedelja, 23. december 2018 ob 10:51

Božiček obdaril številne otroke

V Gledališču Park v Murski Soboti, je v soboto, 22. decembra, otroke obiskal Božiček. Otroci so si najprej ogledali ples Lane Tivadar, nato pa glasno priklicali Božička, ki je skupaj s škrati pripeljal darila ter jih razdelil vsem prisotnim otrokom.

nedelja, 23. december 2018 ob 10:32

Božič. Ljubezen.

Božična Ljubljana...Prekrasna je. Ogromno lučk na vseh mogočih in nemogočih mestih, ulični muzikantje, ki vas očarajo s svojimi melodijami, stojnice s prodajalci, ki prestopajo iz noge na nogo, da jih ne bi zeblo, praženi mandlji, velikanske lizike, kuhano vino, prijetni lokali z ogrevanjem...

nedelja, 23. december 2018 ob 08:28

Božiček je obdaril 61 otrok

Podobno kot že četrt stoletja, sta Kulturno športno društvo (KŠD) Spodnji Ivanjci in Krajevna skupnost Spodnji Ivanjci v občini Gornja Radgona, tudi letos pripravila prireditev na kateri je Božiček obdaril otroke. Kakor vsako leto je prireditev, na kateri je letos bilo obdarjenih 61 otrok iz KS Spodnji Ivanjci, potekala v prostorih gostilne Šenekar, kjer so organizatorji pripravili tudi igrico za otroke. V igrici, ki sta jo pripravili in vodili Mojca Lukaček in Nataša Kramberger, so nastopali ...

sobota, 22. december 2018 ob 20:58

Že pol stoletja padajo keglji v Radencih

V knjigi »Zgodba o Radenski« piše na strani 70: »...na prostoru nekdanje Strniševe gostilne moderna restavracija Vikend (1967), ki so ji naslednje leto dozidali avtomatsko kegljišče...« Danes je tukaj Igralni salon Casino AS in Weekend Pub, kegljišče pa še vedno obstaja, čeprav le še kot edini tovrstni športni objekt na obeh bregovih reke Mure. In tukaj je doma kegljaški klub, ki ima sicer svoj sedež v Murski Soboti, še vedno pa se na tem kegljišču zbirajo ...

sobota, 22. december 2018 ob 20:34