Blaž Kosi z doma odšel neznano kam

Kot smo že poročali, je pogrešan Blaž Kosi iz Žerovincev, policisti PP Ormož s tem obravnavajo pogrešanje osebe. Pogrešani 22-letnik, se je od doma v kraju Žerovinci odpeljal dne 30. 11. 2015 in sicer z vozilom znamke Renault Clio, reg. štev. MB 71-17Z.

sobota, 5. december 2015 ob 16:47

Vrata odprla Pizzeria Zvezda Ljutomer

Minuli teden je v Ljutomeru vrata odprla Pizzeria Zvezda Ljutomer na Prešernovi ulici 40. Poleg picerije, kjer ponujajo številne vrste pic ter drugih menijev, je tudi kavarna, na voljo pa so tudi prenočišča.

sobota, 5. december 2015 ob 15:592

Odlično pecivo šeste »DOSOR-jeve keksijade«

Pekapeciva po receptih naših babic je »rdeča nit« tradicionalnih dniv DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, ko po vseh domskihprostorih zadiši po vaniliji oziroma sladkem.

sobota, 5. december 2015 ob 14:00

Za varni prehod preko železniških tirov

Pri avtobusni (nekoč tudi železniški !) postaji v Radencih je tradicionalni prehod čez železniško progo, ki ga označuje dvojni Andrejev križ ter opozarja na nezavarovan železniški prehod. Občanke in občani ta prehod dnevno koristijo kot bližnjico do pomembnejših objektov v središču kraja (pošta, banka, ambulante, trgovine), med tednom pa je kar pet dni prehod »zaseden« s prehodi dijakinj in dijakov Srednje šole za gostinstvo in turizem Radenci ter gojencev dijaškega ...

sobota, 5. december 2015 ob 11:44

Odprli prenovljene prostore otroško-šolskega dispanzerja in fizioterapije

V petek, 4. decembra, so v Zdravstvenem domu Ljutomer, javnosti predstavili obnovljene prostore otroško-šolskega dispanzerja in fizioterapije. Ob tem se je v prvem nadstropju južnega dela zgradbe obnovilo 350 m2 prostorov, kjer je sedaj poenotena podoba notranjega dela zgradbe s severnim delom zgradbe, ki je bil dograjen prejšnje leto. Tako so dobili novo podobo celotnega prvega nadstropja, ki je sedaj prijazen pacientom, predvsem najmlajšim. Gradbeno-inštalacijska dela so stala 85.000 evrov ...

sobota, 5. december 2015 ob 11:181

Miklavževanje v trgovini Jager v Radencih

Spet je leto na okrog in tu je »veseli december«, katerega nestrpno še kako pričakujejo ravno najmlajši. Kajti z njim pridejo tudi trije decembrski dobri možje, sv. Miklavž, Božiček in Dedek Mraz, kateri še kako znajo razveseliti s svojimi darovi otroke in pa tudi odrasle. V ta namen obdarovanja vsako leto v Trgovskem centru Jager v Radencih, povabijo sv. Miklavža, da obdari vse otroke.

sobota, 5. december 2015 ob 09:50

Kulturno-zabavni decembrski popoldan s karaokami

Prvičetrtek v decembru je bil dan, ko se je pred 215 leti (3. decembra1800) v Vrbi na Gorenjskem rodil RibičevFrance,pozneje naš največji slovenski poet, dr. FrancePrešeren.Zatorej sta organizatorki kulturno-zabavnih prireditev v okviru»DOSOR-jeve vetrnice«, kuharica Maja in gospodinja Mojca,na ta dan popoldne pripravile karaoke. Na njih so nastopilistanovalke in stanovalci DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci,nekateri njegovi prostovoljci, kot tudi drugi, med njimi celoosnovno ...

petek, 4. december 2015 ob 23:35

V Veržeju odprli 8. razstavo slovenskih jaslic

Božična Prlekija že šesto leto zapored uspešno povezuje Razstavo jaslic v Veržeju, Božično vas Banovci, ki jo skupaj pripravljajo Turistično društvo Banovci, Terme Banovci in Občina Veržej ter Božična noč na Razkrižju Turistično narodopisnega društva Razkrižje. Naj Božična Prlekija pričara tudi vam skrivnost Svete noči.

petek, 4. december 2015 ob 23:13

Sv. Miklavž presenetil učence OŠ Janka Ribiča Cezanjevci

»Miklavž, ta dobri mož, nocoj bo vzel na rame koš.«

petek, 4. december 2015 ob 22:09

V Ljutomeru slovesno prižgali lučke in odprli drsališče

V petek, 4. decembra, so v Ljutomeru slovesno prižgali praznične lučke ter odprli drsališče, ki bo drugo leto skrbelo za dodatno praznično ponudbo sredi Glavnega trga v Ljutomeru.

petek, 4. december 2015 ob 20:28