Oktober 2016: 62 gasilcev sedem ur gasilo 400 gorečih bal

Preverili smo, katere novice so v letošnjem oktobru pritegnile največ pozornosti naših bralcev

Prlekija-on.net, torek, 27. december 2016 ob 23:20
Oktober 2016

Oktober 2016

Pri pregledu najbolj branih novic na našem portalu v iztekajočem se letu, smo že v oktobru 2016, kjer je bila najbolj brana novica o požaru v Vogričevcih, kjer je okrog 400 gorečih bal sena, skoraj sedem ur gasilo 62 gasilcev. Sledili sta novici o sedmi obletnici Dioniz bara ter strežba zgoraj brez na avto šovu v Ljutomeru.

Zelo brano je bilo tudi zabava z Lidijo Bačić v diskoteki Planet Party, avto šov v Ljutomeru, novica, da ima Zdravstveni dom Ljutomer novega v.d. direktorja ter da je Đorđe Šiškin prejel največ glasov za direktorja ZD Ljutomer, intervju z Manuelo Sagaj iz Ključarovcev, ki se profesionalno ukvarja s poslikavo obraza in telesa, odprtje novega vrtca v Cezanjevcih in zahvala družina Dervarič vsem darovalcem.

V črni kroniki je bilo zelo brano še padec kolesarja v Ormožu, požar drvarnice in gospodarskega poslopja, smrt pešca na avtocesti, delovne nesreče treh delavcev, padec kolesarke v Ljutomeru ter trčenje vozil v Banovcih.

Za bralce je bilo zanimivo še izlet Kluba zdravljenih alkoholikov Ljutomer, da ima Velika Nedelja drugo najlepše vaško jedro v Sloveniji, nastop najbolj vroče ritke Balkana v diskoteki Oxygen, predstavitev vojaškega simulacijskega športa Airsoft v Prlekiji, salon VinDel, da je Marko Lešnik nov trener nogometašev Veržeja, peti dan odprtih vrat ZD Ljutomer ter prešanje na 152 let stari preši.

Lahko si ogledate tudi celoten arhiv novic oktober 2016.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Portal

Prlekija-on.net na Prleškem sejmu

Obiščite nas na Prleškem sejmu

četrtek, 1. avgust 2019 ob 20:44
Prlekija-on.net

Prlekija-on.net išče sodelavce

nedelja, 10. marec 2019 ob 10:14