Učenci OŠ Mala Nedelja so materam zapeli, zaigrali in zaplesali v telovadnici šole

Del prazničnega popoldneva 25. marca, so učenci vseh razredov OŠ Mala Nedelja, preživeli v telovadnici šole, skupaj z mamami, prišlo pa je tudi nekaj očetov in starih staršev. Za njih, predvsem za matere, so namreč pripravili prisrčno prireditev ob njihovem prazniku, Materinskem dnevu, s katero so jim izkazali hvaležnost za skrb, trud in ljubezen.

petek, 27. marec 2015 ob 11:14

V trčenju avtobusa in osebnega vozila, umrl 34-letnik

V četrtek, 26. marca, ob 20.05, je policija bila obveščena, da se je med Ptujem in Podvinci, približno 1 km iz Ptuja, zgodila prometna nesreča, v kateri sta udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik avtobusa. Na kraj so bili napoteni reševalci, gasilci in policisti.

četrtek, 26. marec 2015 ob 20:52

Pomladni sejem in sejem Green sta sprejela obiskovalce

Sejmišče v Gornji Radgoni je spet oživelo. Vrata obiskovalcem sta odprla prva letošnja sejma, Pomladni sejem in sejem Green. Za uvod v otvoritveno slovesnost je nekoliko drugače, energično in glasno, poskrbel tolkalec, ustanovitelj in vodja glasbene skupine The Stroj, sicer pa diplomirani filozof Primož Oberžan.

četrtek, 26. marec 2015 ob 19:29

V 4. krogu pokala MNZ/NZS se bosta srečala Ljutomer in Veržej

V sredo, 25. marca, je v prostorih MNZ Murska Sobota bil opravljen žreb parov 4. kroga Pokala MNZ/NZS za člane in mladince.

četrtek, 26. marec 2015 ob 19:19

Pomagajmo Denisu - v Ljutomeru dva dobrodelna dogodka

Nekdanji filmski igralec, glasbenik, D.J., moderator, koproducent, podjetnik, šele 33-letni Denis Kramberger iz Gornje Radgone, je zbolel za hudo boleznijo, ki zahteva nujno operacijo v Združenih državah Amerike, za katero mora zbrati več kot 270.000 evrov.

četrtek, 26. marec 2015 ob 17:40

Večnamenski prostor za različna druženja

Pootvoritvi DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, je v pritličnihprostorih doma, tik pred osrednjo restavracijo, bila urejenakavarnica. Po sedmih letih je že bil čas za spremembo in prenovo.Pobudo je podala natakarica Ruslana,direktorica MatejaHauser pa jetemu prisluhnila in pritrdila.

četrtek, 26. marec 2015 ob 16:37

Gasilci se urijo in pridobivajo znanje

V Gasilski zvezi Ljutomer se zavedajo, da je potrebno vzgajati in izobraževati mladi gasilski kader, kar jim v zadnjem času tudi uspeva. V Gasilski zvezi Ljutomer so se odločili in pripravili skupaj s predavatelji nadaljevalni tečaj za gasilca operativca, ki poteka v prostorih gasilskega doma v Ljutomeru, obiskuje ga 31 slušateljev iz posameznih gasilskih društev.

četrtek, 26. marec 2015 ob 16:31

Četrta mednarodna Velikonočna slikarska kolonija v Gornji Radgoni

Različnim prireditvam in dogodkom v predvelikonočnem času, na gornjeradgonskem območju pomembno mesto pripada Velikonočni slikarski koloniji, katero pripravlja Likovno društvo Gornja Radgona, ob podpori Doma starejših občanov.

četrtek, 26. marec 2015 ob 16:21

Glasba, ples in pesem za matere

Učenci vseh razredov Osnovne šole Sveti Jurij ob Ščavnici so skupaj z mentorji pripravili prisrčen kulturni program, katerega so posvetili materam ob njihovem prazniku, Materinskem dnevu. Razultate skupnega dela so predstavili na proslavi na predvečer praznika, v torek, 24. marca.

četrtek, 26. marec 2015 ob 00:32

Članice Twirling kluba Ljutomer uspešne na kvalifikacijski tekmi

Članice Twirling kluba Ljutomer so se v soboto, 21. marca, udeležile kvalifikacijske tekme, katera je potekala v Kanalu ob Soči. Organizator tekme je bil Športni Twirling klub Deskle, ki je odlično opravil svoje delo.

sreda, 25. marec 2015 ob 23:48