Osebno vozilo končalo v obcestnem jarku

V nedeljo, 21. oktobra, ob 16.52, se je v Mihalovcih na cesti Ljutomer - Ormož zgodila prometna nesreča, kjer je osebno vozilo zapeljalo s cestišča v obcestni jarek.

nedelja, 21. oktober 2018 ob 19:12

Po razprodanih Stožicah, Jan Plestenjak prihaja v Ljutomer

Po razprodanih Stožicah, najbolj prodajani slovenski glasbenik in avtor številnih uspešnic Jan Plestenjak, ob 25-letnici kariere prihaja v Ljutomer.

nedelja, 21. oktober 2018 ob 19:07

Za ŠIC-em uradno svojemu namenu predali novo asfaltno igrišče

Za dvorano ŠIC Ljutomer, kjer je bilo v letu 2014 zgrajeno košarkarsko igrišče in skate poligon, je v prejšnjem mesecu bilo urejeno še asfaltno igrišče z reflektorji za rokomet in futsal oz. mali nogomet, ki so ga uradno svojemu namenu predali v petek, 19. oktobra.

nedelja, 21. oktober 2018 ob 17:41

V Ormožu, Gornji Radgoni in Radencih po sedem kandidatov za župana oz. županjo

18. novembra bodo po vsej državi potekale lokalne volitve, kjer bodo volivci in volivke volili nove (stare) župane oz. županje, člane občinskih svetov in predstavnike krajevnih skupnosti. Kot smo že poročali, se bo v Ljutomeru pomerilo pet kandidatov za župana oz. županjo, v Ormožu, Gornji Radgoni in Radencih jih bo med drugim sedem, medtem ko v občinah Razkrižje in Križevci ne bo sprememb, saj sta kandidata samo aktualna župana.

nedelja, 21. oktober 2018 ob 10:01

Radenčani uspešnejši od Savinjčanov

V veliki športni dvorani v Radencih je v soboto, 20. oktobra zvečer, gostovala druga ekipa Odbojkarskega kluba SIP Šempeter iz Savinjske doline in sicer v 2. krogu tekmovanja 3. slovenske odbojkarske lige moški - vzhod v sezoni 2018/2019. Gostila jo je ekipa domačega Odbojkarskega kluba Radenci, ki je po prvem krogu tega tekmovanja bila na tretjem mestu, a gostje iz Šempetra na zadnjem, osmem mestu.

nedelja, 21. oktober 2018 ob 09:23

Zakaj sem začela pisati?

Zakaj sem začela pisati to kolumno? Enostaven odgovor je, da rada pišem. Nekoč so kolumne pisali tako rekoč znane osebnosti. Zdaj lahko kolumno ali blog piše tako rekoč vsak. Ki želi nekaj povedati drugim... Ki hoče odgovoriti na določena vprašanja, ki mu jih postavlja življenje... A ni to malo pogumno dejanje za človeka, ki njegov materni jezik ni slovenščina?

nedelja, 21. oktober 2018 ob 08:27

17. jesenskega srečanja Zveze klubov Tajnic Slovenije se je udeležilo sedemdeset članic iz vse Slovenije

17. jesensko srečanje Zveze klubov Tajnic Slovenije je tokrat potekalo 13. oktobra 2018 v Žalcu in Celju, saj so naše gostiteljice Klub tajnic in poslovnih sekretarjev Celja in okolice v letošnjem letu praznovale svojo 25. obletnico delovanja in so tako svoj visok jubilej praznovale tudi v družbi drugih članic iz vse Slovenije.

nedelja, 21. oktober 2018 ob 08:15

Ljutomerski policisti pridržali kršitelja, kateri se ob intervenciji ni hotel pomiriti

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja dvjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in enajst kršitev javnega reda.

nedelja, 21. oktober 2018 ob 08:09

Veselo zapeli in zaplesali so v osmo leto

V kavarnici »Traminček« v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, so v četrtek, 18. oktobra zvečer, stanovalke in stanovalce, z njimi pa tudi številni drugi obiskovalci veselo zapeli in zaplesali v osmo leto seniorskih večerov, ki se od 20. oktobra 2011 dalje pripravijo vsak tretji četrtek v mesecu in doslej se še ni zgodilo, da bi kdaj ta večer odpadel.

sobota, 20. oktober 2018 ob 20:45

Siddharta se je z Nomadi ustavila v Ljutomeru

V petek, 19. oktobra, je v Ljutomeru nastopila ena izmed najbolj priljubljenih glasbenih skupin v Sloveniji, Siddharta, ki je v ŠIC-u pričela turnejo Nomadi. Na turneji predstavljajo istoimenski, že njihov deveti studijski album.

sobota, 20. oktober 2018 ob 14:58