Februar 2016: v februarju eden najbolj žalostnih dni v Prlekiji zadnjih let

Preverili smo, katere novice so v letošnjem februarju pritegnile največ pozornosti naših bralcev

Prlekija-on.net, nedelja, 4. december 2016 ob 11:08
Februar 2016

Februar 2016

V pregledu najbolj branih in gledanih novic v letu 2016, nadaljujemo s februarjem 2016, v katerem se je za nas osebno ter tudi celotno Prlekijo, zgodil eden najbolj žalostnih dogodkov v Prlekiji v zadnjih letih. Sredi februarja nas je namreč zapustil Milan Belec.

Vest o smrti priljubljenega Prleka in velikega človeka, ki je na sredin večer, 10. februarja, zaokrožila Slovenijo je bila daleč najbolj brana novica v celotni zgodovini našega portala, kakor tudi članek o našem slovesu od Milana ter pogrebu.

Veliko pozornosti bralcev sta v februarju pritegnili novici o očitno izmišljeni zgodbi o kruti usodi družine, ki se je odvijala na lokalnem radiu ter o pogrešanju 14-letnega Žana.

Februar je bil tudi čas pusta, zato so bile aktualne reportaže o pustovanju v diskoteki Oxygen, o množično obiskanem Ormoškem fašenku, o pustni povorki Fašenk v Lotmerki ter o pustni povorki v Središču ob Dravi.

Bralce je zanimalo tudi, zakaj so krajevne table bile ovite v žico, kdo je 25-letnik iz Osluševcev, ki se je odločil nastopati v šovu Big Brother ter "zdrahe" v ljutomerskem Zdravstvenem domu, kjer so podali stališča o dejanskih razmerah v zavodu, s katerimi pa se nista strinjala dva člana sveta zavoda.

Zanimivo je bilo še branje o slavju Abrahamke v Kuršincih, navijanje Prlekov za skakalke, ki so poskrbele za popoln dan na Ljubnem ter o navijaški skupini Tikvice, ki je posebnost na slovenskih nogometnih zelenicah.

Lahko si ogledate tudi celoten arhiv novic februar 2016, v naslednjih dneh pa se bomo ozrli že na marec.