September 2016: ponovno odprtje diskoteke Planet party

Preverili smo, katere novice so v letošnjem septembru pritegnile največ pozornosti naših bralcev

Prlekija-on.net, sobota, 24. december 2016 ob 20:04
September 2016

September 2016

Pri pregledu najbolj branih novic na našem portalu v iztekajočem se letu, nadaljujejmo v septembru 2016, kjer je bila najbolj brana novica o ponovnem odprtju diskoteke Planet party, sledila je žalostna novica, da je na gradbišču v Subotici v delovni nesreči umrl 38-letnik iz Ljutomera ter drug dan obratovanja diskoteke Planet party z Mejaši.

V črni kroniki je bilo zelo brano, kjer je voznik z osebnim vozilom zletel s ceste, trčenje osebnega in motornega vozila, smrtna nesreča v Sovjaku, letalska nesreča, kjer so umrli trije mladi iz Prekmurja, nesreča s smrtnim izidom v Cezanjevcih, smrtna nesreča v Vuzmetincih, nesreča, kjer se je voznik z osebnim vozilom zaletel v hišo ter slovo Marijana Pihlarja.

Bralce je zelo zanimalo, kako so v Ljutomeru posneli priljubljeno oddajo Slovenski pozdrav, Tanja Žagar v Križevcih pri Ljutomeru in žurka na premieri PRVA Največja.

Zelo brana je bila vest, da je Suzana Makoter odstopila kot v.d. direktorja ZD Ljutomer, kako je 57 malčkov prvič prestopilo prag novega vrtca v Cezanjevcih, kako je sin avstralskega Slovenca v čudovit video Slovenije ujel tudi Prlekijo, 533 udeležencev na drugem prekmurskem oviratlonu ter kako so člani Ansambla Saša Avsenika obisk v Prlekiji izkoristili še za druženje s prijatelji.

Sledile so še novice o prleški gibanici, veselje na lenarški ulici, »tornadi« letečih mravelj, obletnica Tinekovega broda, na novo postavljen Dolamičev križ, Miholov sejem ter sobotni večer z Okroglimi muzikanti.

Lahko si ogledate tudi celoten arhiv novic september 2016.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Portal

Prlekija-on.net na Prleškem sejmu

Obiščite nas na Prleškem sejmu

četrtek, 1. avgust 2019 ob 20:44
Prlekija-on.net

Prlekija-on.net išče sodelavce

nedelja, 10. marec 2019 ob 10:14