Radenčani so že tretji na lestvici 3. DOL

VVeliki športni dvorani Zavoda za turizem in šport v Radencih je ekipaOdbojkarskega kluba Radenci, ki nastopa v 3. državni odbojkarski ligi, moško -vzhod, gostila v 13. krogu tekmovanja ekipo Odbojkarskega kluba Mislinja. Predtekmo je ekipa OK Mislinja bila na lestvici tretja z 22 točkami, a ekipa OKRadenci tik za njo s točko manj. Zatorej je bilo v soboto, 27. februarjazvečer, pričakovati zelo izenačeno tekmo.

ponedeljek, 29. februar 2016 ob 11:10

19. Zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

V petek 26.2.2016 smo ob 18. uri v Gostišču Ozmec izvedli že 19. Zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije. Zbora se je udeležilo 17 članov od skupaj vseh 39 članov kluba.

ponedeljek, 29. februar 2016 ob 11:03

Odlična zabava z Grupo Vigor v Nedelici

V gostilni Pri studencu v Nedelici se je zvrstila še ena izmed zabav v letošnji sezoni. Tokrat so obiskovalce in predvsem oboževalke zabavali fantastični fantje iz zasedbe Grupa Vigor. Fantje so poskrbeli za fantastično in zares nepozabno zabavo, predvsem pa za nore in vroče plesne ritme.

nedelja, 28. februar 2016 ob 20:40

Zaključni turnir PKL letos v Ljutomeru

Vljudno vabljeni na ogled zaključnega turnirja Radenska Pomurske košarkarske lige za sezono 2015/16, ki bo v soboto, 5. marca 2016 s pričetkom ob 13. uri v Športno izobraževalnem centru Ljutomer.

nedelja, 28. februar 2016 ob 18:55

Izvedenih enajst aktivnosti s 371 udeleženkami

Društvo za osteoporozo Pomurja- Radenci je v soboto, 27. februarja popoldne, izvedlo svoj redni letni občnizbor članic in članov v veliki jedilnici DOSOR-ja, Doma starejših občanovRadenci. Uradni del rednega letnega občnega zbora, ki se ga je udeležilo 130članic in članov, je pričela predsednica društva Mira Janžek, v uvod njihovega tokratnega srečanja pa je zapelVokalni kvintet »Klopotec« s Kapele (AntonDivjak, Albin Marinič, Andrej Marinič, Jože Tkalec in AvgustŠantavec ...

nedelja, 28. februar 2016 ob 18:28

V Ljutomeru se je zelemenjavalo

Zelemenjava (www.zelemenjava.si) se že več let odvija v različnih slovenskih krajih. V soboto, 27. februarja 2016, je bila prvič tudi v Ljutomeru.

nedelja, 28. februar 2016 ob 15:21

Srečanje tamburaških skupin in orkestrov

ObčinaRadenci, Zdravilišče Radenci in Območna izpostava Javnega sklada RepublikeSlovenije za kulturne dejavnosti v Gornji Radgoni so v soboto, 27. februarjazvečer, organizirali regijsko srečanje pomurskih tamburaških skupin inorkestrov v Kongresni dvorani hotela Radin v Radencih. Sodelovalo so štiritamburaške skupine in dva tamburaška orkestra, ki jih je po strokovni platispremljal mag. Damir Zajec.

nedelja, 28. februar 2016 ob 10:55

Mikkova počitniška filmska delavnica

V Mikku so v času šolskih počitnic pripravili celotedensko filmsko delavnico, ki jo vodi režiser Aleš Nadai. Delavnica je potekala v dveh delih. V prvem delu so se udeleženci spoznali s teorijo vezano na filmsko produkcijo. Skupaj so si ogledali tudi različne filme in jih analizirali ter razpravljali tako o vsebinskih, kakor tudi tehničnih vidikih filmske produkcije. Vodja delavnice Aleš Nadai je udeležence seznanil s procesi in fazami, ki spremljajo snemanje in izdelavo filma, kot so ...

sobota, 27. februar 2016 ob 21:05

Kulinarična razstava v lončarski vasi Filovci

Lončarska vas Filovci je bila ustanovljena z namenom, da ohranja, varuje in promovira lončarsko dejavnost, kmečko stavbno dediščino ter ostale rokodelske obrti in domače dejavnosti, ki izginjajo v pozabo. Nadgradnjo vsemu temu pa so pred 10 leti v Krajevni skupnosti Filovci še dodali poletni festival vina in kulinarike. V lončarskem naselju, kjer sta še vedno ohranjeni dve cimprani hiši kriti s slamo, vsako leto pripravljajo festival vina in kulinarike, kajti vse je povezano z lončarstvom ...

sobota, 27. februar 2016 ob 15:49

Radgončani pomurski prvaki v kegljanju

Društvo upokojencev Lendava jena štiristeznem avtomatskem kegljišču Kegljaškega kluba Radenska v Radencih vpetek, 26. februarja, organiziralo pokrajinsko prvenstvo posameznikov in ekipdruštev upokojencev v kegljanju. Sodelovale so tokrat le ekipe društevupokojencev iz Gornje Radgone, Lendave in Radenec, ki jih je pred samimtekmovanjem na kegljišču pozdravila predsednica Pokrajinske zveze društevupokojencev Prekmurja in Prlekije VijolaBertalanič.

sobota, 27. februar 2016 ob 09:55