November 2016: številna martinovanja

Preverili smo, katere novice so v letošnjem novembru pritegnile največ pozornosti naših bralcev

Prlekija-on.net, sreda, 28. december 2016 ob 19:49
November 2016

November 2016

Pri pregledu najbolj branih novic na našem portalu v iztekajočem se letu, smo pri predzadnjem mesecu, novembru 2016, ki je bil v znamenju martinovanj v Prlekiji. Tako so bile najbolj brane novice o Martinovanju v Ormožu z Gadi in ansamblom Opoj, Martinovanje z Grupo Vigor v Ljutomeru ter Martinovanje s Poskočnimi muzikanti in Ribljo Čorbo.

Zelo brano je bilo še, ko so na ormoškem sodišču prejeli dve kuverti z belim prahom, študentka Anja, ki je na Madagaskarju sama kupovala hišo in čoln, prodaja Hotela Grozd, dražba poslovnih prostorov v Ljutomeru, kuhanje prleškega piskra v Ormožu in kuhanje tačovice v Ljutomeru, kronanje vinske kraljice DV Mala Nedelja, poroka v DOSOR-ju in gasilska poroka ter Mamma Mia v Ljutomeru.

V črni kroniki je bilo zelo brano še prometna nesreča s telesnimi poškodbami in udeležbo otroka v Ormožu, trčenje dveh vozil pri gramoznici, smrt v kopalnici, smrt kolesarja ter bik in mesar na ulici.

Za bralce je bilo zanimivo še kako je Prlekijo pobelil prvi sneg, bisernoporočenca Lovrec, otvoritev razstave Re: Pannonia - »Panonska školjka«, žur v diskoteki Oxygen na zabavi PRVA Največja, najprestižnejši nagradi na svetu za Pivovarno Bevog, da Vladimir Puklavec ostaja med deseterico najbogatejših Slovencev, Martinovanje v Ljutomeru z najmlajšimi ter prvo nalivanje čistega vina v Ljutomeru.

Lahko si ogledate tudi celoten arhiv novic november 2016.


Več v Portal

Nekaj izdelkov, ki jih najdete v spletni trgovini

30% popust na vse izdelke v spletni trgovini

sobota, 30. september 2023 ob 19:32
Prleške majice

Na voljo še zadnjih 35 prleških majic

ponedeljek, 4. september 2023 ob 14:39