April 2016: Prlečka in Prlek v hiši Big Brother

Preverili smo, katere novice so v letošnjem aprilu pritegnile največ pozornosti naših bralcev

Prlekija-on.net, sobota, 10. december 2016 ob 11:20
April 2016

April 2016

Pri pregledu najbolj branih novic na našem portalu v iztekajočem se letu, smo že v aprilu 2016, kjer so bralce najbolj pritegnile novica o tem, da se je v hišo Big Brother vselila 30-letna Prlečka, prometna nesreča, kjer je voznica zapeljala s ceste v potok ter informacija, da naj bi v Ormožu neznanec iz kombija nagovarjal osnovnošolske otroke.

Zelo brane so bile še žalostna vest o slovesu zvestega sodelavca MSL in MCP, da je Tomislav Nemec prejel največ glasov za direktorja DSO Ljutomer, o kuhanju bograča v Babincih ter da se bo v Ljutomeru kmalu odprl trgovski center Jager.

V aprilu nas je spet presenetilo vreme, tako da so nekateri vinogradniki v celoti ostali brez pridelka, bralce je zanimalo tudi, zakaj ukinitev javnih zavodov v Ljutomeru ter nesreči, kjer je voznica z osebnim vozilom zbila voznika skuterja in ko je moški skočil v Muro.

Odmevale so tudi novice, ko je Samo Budna z gosti obeležil 25 let glasbenega ustvarjanja, o tem, da pot po nasipu Gajševskega jezera dobiva novo podobo, kako so pri Vrtnarstvu Alt pripravili dan zelenjavnih sadik in popustov ter povabilo Filipa iz Big Brotherja, da z njim lahko butnete kak špricar.

Zanimive so bile tudi novice, ko so v Društvu vinogradnikov in prijateljev vina Ljutomer podelili medalje in priznanja, da Tončka pri devetdesetih letih še kosi in kala drva, da Miško Kontrec želi spoznati svojo pravo sestro Anđelo ter da je Ljutomer na Fazaneriji premagal Muro.

Lahko si ogledate tudi celoten arhiv novic april 2016, v naslednjih dneh pa bomo pogledali že proti maju.


Več v Portal

Portal Prlekija-on.net je star 18 let

Spletni portal Prlekija-on.net je star 18 let

ponedeljek, 1. januar 2024 ob 11:05
Najbolj brane objave v letu 2023

To so najbolj brane objave na Prlekija-on.net v letu 2023

nedelja, 31. december 2023 ob 12:42
Vesele praznike in srečno 2024

Vesele praznike in srečno 2024

nedelja, 24. december 2023 ob 09:49