December 2016: parklji, prometne nesreče in praznične lučke

Preverili smo, katere novice so v letošnjem decembru pritegnile največ pozornosti naših bralcev

Prlekija-on.net, sobota, 31. december 2016 ob 17:38
December 2016

December 2016

Na zadnji dan leta, smo preverili še, katere so bile najbolj brane novice v zadnjem mesecu, decembru 2016. V tem mesecu je bila najbolj brana novica o obisku Miklavža in parkljev na Cvenu, sledita novici o prometni nesreči, kjer je voznik osebnega vozila zletel s ceste v gozd ter 23. Zobl žur v Mariboru.

Sledijo še zelo brane novice, kako je Ljutomer izgledal pred desetimi leti, pravljična dežela v Grabšincih, četrti XMAS Party, intervju s Patrikom iz Osluševcev, 30 let kronanja prve ljutomerske vinske kraljice, vročica v Celju, prižig lučk in odprtje drsališča v Ljutomeru ter županjin tradicionalni novoletni sprejem.

V črni kroniki je bilo zelo brano še prometna nesreča, kjer je voznik osebnega vozila zbil peško, grozljivo pripovedovanje fanta, ki naj bi s petardami mučil živali in da pri tem gre za 16-letnika, najdba okostja in mrtve osebe, trčenje osebnih vozil v Pavlovcih, trčenje vozila v dva pešca, požar, kjer je zgorelo ostrešje in notranjost hiše ter osebno vozilo, ki se je prevrnilo na streho.

Za bralce je bilo zanimivo še blagoslov konj v Križevcih pri Ljutomeru, Božična vas v Banovcih, nov vozni red Slovenskih železnic, Parlameter in prleška poslanca, predlog za spremembo meje naselja Ljutomer ter muzejski vlak z Božičkom, ki je sopihal skozi Prlekijo.

Lahko si ogledate tudi celoten arhiv novic december 2016.


Več v Portal

Nekaj izdelkov, ki jih najdete v spletni trgovini

30% popust na vse izdelke v spletni trgovini

sobota, 30. september 2023 ob 19:32
Prleške majice

Na voljo še zadnjih 35 prleških majic

ponedeljek, 4. september 2023 ob 14:39